Beleef private dining bij
Flair Culinair in Amsterdam

Geniet van een exclusieve culinaire ervaring aan de Gracht

Wil je heerlijk eten in een warme, sfeervolle ‘homey’ setting om zo met je team, collega’s, vrienden of familie het jaar mooi af te sluiten, of volgend jaar goed te beginnen? Reserveer snel zodat deze unieke plek een hele middag of avond voor jullie gezelschap is.

Private dining ervaring in Amsterdam

Onze lunches en diners worden met liefde gekookt en bieden eigenlijk veel meer dan lekker eten. Hier versterk je de band met je gezelschap en creëer je een onvergetelijke herinnering. Gezellig samen lekker lang tafelen, ontspannen genieten en de band met elkaar versterken. De ideale setting om met je team, collega’s, vrienden of familie het jaar goed af te sluiten.

Sfeervol en onvergetelijk: Dineren in huiskamerrestaurant setting 

De ruimte is sfeervol en niet alledaags. Je komt echt ergens binnen; een ruimte waar je je direct thuis voelt. It feels like home alleen zonder de afwas en natuurlijk wordt er voor je gekookt en bediend aan tafel. Dineren in deze huiskamerrestaurant setting is een unieke belevenis, vooral in december met de kerstdecoratie.

Culinaire verwennerij: Seizoensgebonden private dining 

Verwen je smaakpapillen met onze verrassende gerechten. Menu’s en ingrediënten zijn zo veel mogelijk seizoen gericht. Ragout van hert uit de waterleidingduinen, spannend vegetarisch of vegan, staat allemaal op het menu. Zowel smaak als presentatie geven wij alle aandacht en dat geldt in het bijzonder voor de desserts. Elk diner bestaat uit minimaal 4 gangen, waarbij wij starten met lekkere borrel bites en afsluiten met homemade snoepgoed’ bij de koffie.

Voor particulieren en bedrijven: Ervaar de unieke sfeer van Flair Culinair in Amsterdam

Bij Flair culinair verwelkomen wij zowel bedrijven als particulieren. De ideale plek voor een lunch of diner na een closing, een jubileum, promoveren, verjaardag, bachelor of bachelorette party. Bij Flair Culinair gaat het niet alleen om het eten maar creëren wij graag een onvergetelijke herinnering. Wij nodigen je van harte uit om de unieke sfeer en heerlijke gerechten van ons huiskamerrestaurant te ervaren.

Vraag een offerte aan