06 55 10 59 72   email: info@flairculinair.nl

 

 

CATERING  – ZAKELIJK EN PRIVE

Flair Culinair catert onderscheidend, speels  en verrassend.

De keuken is speels, licht, en barstensvol  groen en groenten

U kunt ons benaderen voor

  • Tapas, amuses, fingerfood, borrelhapjes
  • Buffetjes voor borrel, lunch of diner
  • Walking dinner, High tea,  Picknick en v.a. medio mei onze Park&Boot Box
  • Private chef bij u thuis
  • Private dining op 1 van onze locaties

Wilt u meer weten of bestellen?

GROEN EN GROENTEN
S
pelen de hoofdrol naast  speciale aandacht  voor  vis, vlees en kaas, waarbij seizoen, herkomst en smaak de keuze bepalen.

ONZE INGREDIENTEN
zijn van hoge kwaliteit, van vertrouwde leveranciers uit de omgeving.

Veel is biologisch vanuit onze filosofie, smaakbeleving en kennis van producten evenals productieprocessen.
Wij werken voornamelijk  seioensgebonden.

Onze keuken is  met name Mediterraan en Frans georienteerd en wij laten ons bovendien inspireren  door o.a.Japan, Indonesie Thailand, Korea en China.
En last but not least  geven wij veel aandacht aan typisch Nederlande (seizoen)sproducten en bijzondere bereidingen.

DE PRESENTATIE
Wij werken in verschillende stijlen. strak en stads, maar ook landelijk. Wij passen de schalen  hierop aan.  In overleg kiezen wij uit een bij u passende stijl, zoals rustieke schalen, strakke witte bladen, in glaasjes of kommetjes, op houten trays of rieten manden, afhankelijk van uw wensen en het soort eten.

BIJZONDERE LOKATIES
Wij hebben een aantal bijzondere locaties voor u geselecteerd op verschillende plaatsen in Amsterdam , waar u   een besloten diner kunt organiseren vanaf 12-100 personen.

WALKING DINNER
Als grote tegenhanger van het meer statische sitdown dinner, bieden wij een walking dinner met mooi op elkaar   afgestemde koude bijzondere gerechtjes die samen een geheel vormen voor lunch of diner. De keuze van de bordjes en de opmaak zorgen voor een verrrassend en feestelijk effect. Wij sluiten het diner af met een kaasbordje en een zoet gerecht.
Ons walking dinner bestaat uit ca 6-8  kleinere gerechtten,  die  wij  zorgvuldig presenteren op decoratieve kleine bordjes of op iets grotere ontbijt borden. Wij werken altijd met minimaal 2 medewerkers bij een Walking Dinner.

ENERGY BOOSTER BREAKFAST, SANDWICHES, BROODJES,
Start de een specifieke werkdag verrassend  met een lekker en gezond  ontbijt met verfrissende en gezonde homemade smoothies of Griekse yoghurt met verse kokosgranola of breek de dag met boeren sandwiches of praktische broodjes

HIGH TEA OF PICKNICK
Wij maken van elke hight tea en picknick een mouthwatering event waar je even informeel  kunt genieten van de zalige zoute & zoete zonde

STIJL VAN KOKEN 
Onze keuken is sprankelend en zeker verrassend, Wij koken licht, kleurrijk met een speelse noot.  De gerechten smaken verfijnd  en aromatisch en worden met zorg bereid. 
Aan opmaak en presentatie besteden we alle aandacht, want mooi geserveerd eten smaakt lekkerder. We koken wel fantasierijk en niet gekunsteld want het blijft eten.

STIJL VAN WERKEN
Wij werken zeer persoonlijk en wat je noemt “tailor made”. Wij  luisteren goed en naar u, vragen naar details en specifieke wensen, zodat wij deze kunnen vertalen naar en verweven in onze dienstverlening.

Voor een indruk van de mogelijkheden kunt u even kijken bij ons menu
of direct contact met ons opnemen.

FULL SERVICE CATERING
Soms is het prettig, verstandig of noodzakelijk alle diensten te laten verzorgen door de cateraar.  Dan organiseren wij de inhuur van materialen, meubilair en mastiek, nemen een professioneel en goed opgeleid team van zeer attente medewerkers mee die van hun werk houden en dit ook uitstralen. Ook helpen wij graag met decoratie en bemiddelen met licht en geluidsapparatuur.

Neem gerust contact met ons op voor uw bestelling of informatie.