LENTE HUISKAMERDINER
Asperge trio met
Gegrilde asperges met feta en marmelade van rode ui,
Mousse van asperges en
Aspergebouillon
***
hoofdgerecht keuze uit
Lamscoteletjes met home made kruidenboter of Boeuf Bourguignon,
Marokkaanse lams tajine of boerderijkip met citroenbasilicumsaus
Met passende groenten en aardappel, rijst, etc
***
Kaasbordje of chocoladerol met zomerfruit
***
Koffie met iets lekkers
AFSCHEIDSDINER VOOR HUISARTS
Volle wachtkamer
Diverse tapaatjes
***
Even bloed afnemen en pleister op de wond
Italiaanse tomatensoep met filodeeg “pleisters”
***
Chirurgische ingreep
lamsbout aan het bot, aan tafel gesneden
of
hele vis aan tafel te fileren
met passende seizoens groenten en aardappeltjes
***
Huisbezoek na bevalling
soesjes met chocoladecreme en muisjes
koffie met advokaatje
VEGETARISCH HUISKAMERDINER
Huisgemaakte tapaatjes zoals
fritatta met tomaat en boerenkool of palmkool geroosterde amandel
linzensalade met feta, rode ui en peterselie
gemarineerde paddenstoelen met knoflook en verse kruiden
gegrilde groenten spiesjes
brood met houmous en boter
***
Romige tuinerwtensoep met verse mint of
aspergesoep met croutons
***
Marokkaanse tajine met Haloumi kaas, kikkererwten, groenten en rash el hanout
lauwwarme couscous met verse kruiden en geroosterde amandelen
wortelsalade
***
Panna cotta met saffraan en honing , gemarineerde vijg en warme chocolade
of rabarber crumble met vanille
KOOKWORKSHOP MENU AFGESTEMD OP WAT
IEDEREEN DOET IN T LEVEN
Het whiskyhapje van Karel
***
‘De groene blaadjes alla Marlie ‘
***
Tjo’s volijke fishy salad
***
Miekies super snelle spiesies
***
Vanessa’s Holey COW!
***
Guido’ super pittige peper pesto
***
Pieters gerecht met inhoud
***
Absolutely Fabulous Fish & chips for Mary
***
Lawrences lieve bruidstaartje
MEDITERRANE TAPAS – KOOKWORKSHOP
Italiaanse gegrilde asperges met parmezaanse kaas en marmelade van rode ui
***
Italiaanse involtini van aubergine en courgette met buffelmozzarella en basilicum
***
Magreb salade van bulghur met kikkererwten, tomaat, amandelen en groene kruiden
***
Griekse spanakopita, filodeeg envelopjes met spinazie en feta
***
Spaans albondigas gekruide gehaktballetjes
***
Spaanse tortilla met chorizo, doperwtjes en munt
***
Panna cotta met limoen
***
Amandel biscotti
LAGE LANDEN TAPAS-KOOKWORKSHOP
Hartige spinaziepoffertjes met rillette van gestoomde makreel en kappertjes
***
Little gemblaadjes met salade van palmkool, Hollandse garnalen
en romige dressing met citroen en jonge jenever
Glaasjes met salade van knolselderij, appel, noten en rookvlees bloemen
***
Romige pompoensoep met Leidse kaas wafels
***
Kommetje met stoofschotel, van Texels lam en bokbier
Opperdoeser en pastinaak
of
Hollandse lams of rundergehaktballetjes
op een stamppotje met bospadddestoelen en jus met rinse appelstroop
***
Advocaat parfait met warme saus van boerenjongens
of
Hollandse appeltaartjes met licht bevroren kaneelroom
KOOKWORKSHOP MENU VOOR EEN DRANKIMPORTEUR
Welsh rarebit bij de borrel
***
Margarita salade met garnalen, avocado en tequila mango salsa
***
Spinaziesoep met droge Fino sherry en kaasstengels
***
Lams stoofschotel, met Marsala en zuidvruchten
Pilavrijst en groentenbrochettes
***
Whisky hazelnootparfait met Chocolade-sinaasappel-Baileys saus
***
Bananentaartjes met bruine rum
NB het aantal te maken gerechten wordt altijd afgestemd verkrijgbaarheid van de producten, op de grootte van de groep en de haalbaarheid in tijd
ZOMER BUFFET
Shotglaasjes gazpacho met groentensticks
***
Gemarineerde 3 kleuren biet met watermeloen, geitenkaas, olijven en munt
***
1 persoons kommetjes met salade van komkommer, dille, gerookte zalm en mierikroom
***
Vierkante Fritatta (Italiaanse omelettaart)
met pompoen, truffelaardaappel en asperege
***
Salade Nicoise met gegrilde tonijn
***
Vers gekookte artisjokblaadjes gevuld met salade van Hollandse garnalen
***
Knoflook-kruidenkaas, bietencrème en houmous van tuinerwtjes met mint
met allerlei crackers en crisps
***
Diverse dessertkazen met dadels, druiven en noten
VERJAARDAGSBUFFET
Thai linzensoep met rode Thai curry , dikke kokosroom en verse gember
geserveerd met verse koriander en kokosvlokken
***
Fritatta met gewokte prei en knoflook, courgetterepen , spinazie en feta
***
Salade gemengd met verse kruiden en frisse dressing
***
Salade van haricots verts, groene asperges tips en peulen met geroosterde hazelnoten, plakjes kumquat en hazelnoot-citrus dresssing
***
Pastasalade met gerookte kip, gegrilde sol de sul tomaat ui en rode paprika
met een pittig pepertje en platte peterselie
***
Watermeloen driehoekjes
***
Stokjes met
zalm, rettich en dille
rauwe ham met kapperappeltje
gegrilde mini chorizo en olijf
***
Kaasplateau op lange schalen
met druiven, noten, zuidvruchten, olijven, tomaten
***
Brood en boter
***
Ovenverse brownie van de bakplaat
met kaarsjes