HUISKAMER RESTAURANTS EN ANDERE BIJZONDERE LOCATIES VOOR BESLOTEN DINERS

 

 

flair-culinair-aan-tafel-05

DINEREN OP DE ACHTERGRACHT

Sfeervol dineren om de hoek van de Utrechtse straat met uitzicht op de gracht. Geschikt voor groepen van 8-20 personen. In deze warme gezellige ruimte ben je direct op je gemaken er wordt heerlijk gekookt.  Wij vertellen u gaag meer.

Flair Culinair  Huiskamerdiner/ huiskamerrestaurant/ kookworkshop Amsterdam

VOOR ELK GEZELSCHAP EEN ANDERE SFEER

U heeft  de keuze om te dineren of lunchen met een klein gezelschap in een strakke en stijlvolle ruimte aan de Leliegracht  of juist met een grote groep om de hoek van de Utrechtsestraat in een meer industriele ruimte waar mooi belichte muren de sfeer bepalen.

Flair Culinair  Huiskamerdiner/ huiskamerrestaurant/ kookworkshop Amsterdam

Flair Culinair  Huiskamerdiner/ huiskamerrestaurant/ kookworkshop Amsterdam

DINEREN MET ELKAAR OF BIJ DE TZAAR

Dineren kan in vele sferen. Een mooi gedekte tafel is een belangrijk onderdeel en lekker eten is wat je je later nog herinnert.

hay-hermans-09-flair-culinair-sfeer4

hay-hermans-01-Flair-culinair-sfeer1

DAMESDINER OP HIPPE LOCATIE IN AMSTERDAM OOST

Op deze plek kun je overdag lunchen en in de avond kunnen wij beschikken over deze ruimte.  Het is dan een huiskamer restaurant voor besloten gezelschappen.
Een kookworkshop met groepen van ca 12-15 personen is hier trouwens ook mogelijk.

hay-hermans-04-flair-culinair_MG_5039-sfeer6

 

Inmiddels is het mogelijk om op verschillende locaties te dineren en te koken.

Oosterparkstraat – HUISKAMERDINER/ KOOKWORKSHOP voor 20-25 personen.  Interieur, meubelkeuze en kunstuitingen bieden een sfeer van natuurlijke materialen, vintage en upcycling. De kunst, kleding en boeken zijn te koop.
Deze ruimte is ook geschikt voor het organiseren van  een kookworkshop met groepen van ca 12-15 personen.


 

Kerkstraat- HUISKAMERDINER/ KOOKWORKSHOP   Geschikt diners voor gezelschappen van 30-40 personen.  Deze mooie ruimte leent zich voor zakelijke en dineetjes in de prive sfeer. Het is een opvallende ruimte met grote en hoge ramen die een licht sfeer creeeren.  De ruimte is op vele manieren in te richten en te decoreren. In de keuken met een gezellige houten keukentafel is plaats voor 14 personen. Je kunt hier ook prima een kookworkshop organiseren.


 

Valkstraat –  HUISKAMERDINER EN KOOKWORKSHOP
Een sfeervolle  multi inzetbare ruimte  voor een unieke kookworkshop van 25-40 personen en diners van 30 tot 100 personen. Deze vooral bij jonge bedrijven populaire ruimte  heeft een eigentijdse industriële stijl en geeft sfeer door de  bakstenen muur, een 3 meter lange leren bank  en een witte erker,  met gedeeltelijk daglicht van een boven. Het  keukengedeelte met een lange  grenenhouten keukentafel is een unieke plek voor kookworkshops.


 

Eglantiersgracht –HUISKAMERDINER
Deze strakke en wit ingerichte lichte ruimte met art deco kasten vol bijzondere voorwerpen biedt plaats aan maximaal 12 personen. In de zomer gaan  de deuren open en kun je borrelen aan de gracht.


 

Achtergracht – HUISKAMERDINER EN KOOKWORKSHOP.  Deze  warme mediterrane arti ingerichte ruimte is geschikt voor groepen van 12-20 personen. Als je binnenkomt in deze sfeervolle ruimte voel je direct op je gemak, Er is een gezellige open keuken en uitzicht op de gracht.

 

Polderweg Amsterdam oost –  HUISKAMERDINER EN KOOKWORKSHOPS. De villa aan de Polderweg heeft een grote strak ingerichte living met open haard waar gedineerd kan worden met ca 30-40 personen. Daarnaast beschikt de villa over 2  vergader ruimtes  en een tuin waar geborreld kan worden. De grote keuken vraagt op kookworkshops.


Vraag gerust naar de mogelijkheden. Voor sommige ruimtes worden extra lokatiekosten doorberekend.

Neem contact met ons op voor meer informatie